Your Trusted 24 Hours Service Provider!
Stripper Bilzen
  • +32 477 13 63 90
    Bel (24/24 - 7/7)
  • Stripper huren
    Ook voor last-minutes
  • Erotisch entertainment.
    Binnen en Buitenland

Steltenlopers.

De eerste grote stap naar internationale erkenning als Unesco Cultureel erfgoed is genomen. De Koninklijke Steltenlopers van Merchtem zijn ondertussen erkend als Vlaams Immaterieel Cultureel Erfgoed. Het project dat reeds in 2009 gestart werd heeft zo een eerste invulling gekregen. En we zijn hier trots op want het aantal erkende bewegingen is echt niet groot. Bij de voorbereidingen van de eerste editie van Merchtem op Stelten in dat jaar werd ook de fiche over steltenlopen voor de website www.tradities.be ingevuld. Deze fiche is te raadplegen op http://www.lecavzw.be/tradities/rituelen/steltenlopen.

De Koninklijke Steltenlopers.

Steltlopers trekken overal en altijd de aandacht. Het publiek wordt dan ook gegrepen door de spectaculaire kunst  van het lopen op metershoge stelten. Fantastische creaties, alsof ze van een andere wereld komen.  Deze uiteenlopende theatrale acts op stelten, zijn geschikt voor o.a. evenementen, (bedrijfs) feesten, dance events,  festivals en beurzen.

Steltenloper Bekijk HIER ons aanbod professionele steltenlopers.

Een stijlvolle steltenloper als ideale start van uw bedrijfsfeest! Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring als steltenlopers en performers op zeer uiteenlopende events. Onze zeer stijlvolle en tot de verbeelding sprekende figuren brengen uw gasten meteen in de juiste sfeer.

Steltlopers huren.

Deze vrolijke eyecatchers zetten alles op stelten. In ludieke outfits en met grote stappen tussen het publiek zoeken ze het contact De steltlopers kunnen promoartikelen uitdelen ballonfiguren, maken of bijvoorbeeld jongleren. de agenten kunnen natuurlijk ook ingezet worden als verkeersregelaar bij uw event.

Steltenlopers PGK Events.

De Groeten van Toen. U bevindt zich hier: Home Artiestenbur Steltenlopers. Dit prachtige gezelschap van steltenartiesten en danseressen verzorgt mobiele acts en voorstellingen waarin dans, bewegingstheater, muziek en fantasierijke kostuums samenkomen. Door de spannende balans die zij zoekt tussen beeldend visueel theater en interactie met het publiek is zij onderscheidend in haar genre.

Steltenlopers en ontvangstacts op een hoog niveau Boeken bij Degen.

Steltenlopers memedia 2018-02-07T0753450100.: Wilt u uw gasten verbluffen met een spectaculaire act? Onze steltenlopers zullen iedereen versteld doen staan met de beste comedy, charme en schitterende kostuums op grote hoogte. Ook op stelten bieden wij een enorme variëteit aan acts aan.

De steltenlopers van Namen, strijd op stelten.

De steltenlopers van Namen. De steltenlopers van Namen. De steltenlopers van Namen. De steltenlopers vechten al meer dan 600 jaar. Sinds 1411, zonder te stoppen, bekampen 2 groepen van Naamse steltenlopers elkaar.Langs de ene kant, de Mélans van de oude stad met hun geel-zwarte stelten.

Partners

stripster huren

Striptease-boeken.be voor professionele stripacts, vuurspuwen, slangenshows, acts met slijpschijf, topless-bedieningen, shooter / candygirls, olie/schuimcatch, paaldansen, gogo-dance, modelling / figuratie / host(ess), bodypainting, buikdans, limbo-dance, dj’s en topless dj’s, drag queens, travestieten, animatie, thema’s, vrouwelijke strippers  …  wij hebben het allemaal voor U!